Slumpad post: Vilken Tove-karaktär är du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nilsson Thore, Maria: Bus och Frö på varsin ö

| 2012-09-03, 17:23

Åh vilken skojig liten bok! Älskar verkligen Marias sätt att illustrera. Vissa sidor är helfärgade, andra inte och det blir en så bra blandning. Bokens pärm är av tyg och det gillar jag. Känns så gediget! Och jag inbillar mig att det håller bättre.

Två söta figurer är det hon har skapat mitt ute i havet på varsin ö. Så nära men så svårt. Barnen funderar och frågar medan vi läser. Gillar stämningen, både i bilder och text.

Dock har jag insett att såna här böcker är lite passerade för oss. De står som för 3-6-åringar men våra barn är så vana vid att lyssna så de tar slut alldeles för fort. Det smärtar för jag älskar verkligen den här typen av böcker. Vi får satsa på bibblan för såna så kan man läsa dem en gång och sen vara nöjd.Kommentera