Slumpad post: Brännvessla
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fokus just nu

| 2012-09-13, 22:05

Så mycket idéer och så mycket vilja. Då gäller det att tänka till när tiden är begränsad.

 • Resan till Lanzarote behöver planeras bättre. Deadline avresedagen 🙂 Säfsen är bokad till vecka 3, men det kör vi på ren rutin.
 • Har 22 böcker att recensera. Blandat vuxna och barn. Barnböckerna är ju bara att göra, men ibland spar jag dem för att se hur de håller över tid. Behöver göra en plan för hur jag ska beta av dessa.
 • Läslista, jag märker ju hur jag läser vissa böcker men inte kommer vidare i andra. Eller så är det bara att fortsätta köra på lust 🙂
 • Spelande på mobilen… Wordfeud och Songpop. Roligt, men tar tid så jag borde fundera på om jag ska lägga ner.
 • Sömnadsmässigt så har jag hur mycket idéer, mönster och tyger som helst. Ska bara…
 • Träna vill jag göra, vill verkligen göra en triathlon nästa sommar och då är det bra att dra igång redan nu. Det innebär simning, löpning och cykel. Cykel lämnar jag till våren då jag hoppas axel/nacke är helt bra då. Så löpning och simning är det som gäller. Plus crossfit, har såklart två gånger per vecka på Flex, en gång på jobbet. Sen har vi köpt fem tillfällen på Crossfit Södermalm som gäller till årskiftet. Tiden är som sagt begränsad. Förutom det så kör vi ju lite trainalongs
 • Sen var det ju axel/nacke som skulle bli helt bra. Går hos sjukgymnast och har tre tillfällen kvar, sen får vi se vad som händer.
 • Jobb, nödvändigt och oftast roligt och det är vidare 80% som gäller. Är rätt lagom då jag jobbar hemifrån en dag per vecka och är ledig ca var tredje onsdag (familjens dag).
 • Översätta appar, det är lite småroligt men inget som jag får ut något av egentligen. Mest ett stressmoment faktiskt. Så det får jag hoppa över fortsättningsvis, nog.
 • Planeringsnörden i mig säger att det snart är dax att fundera över julen. Mammas biljetter ska snart bokas (släpps 90 dagar före resdagen), julkort bestämmas och julklappar handlas. Adventskalendrar fixas. Vi är ju dessutom borta två veckor i november så november räknas lixom inte.

 3 kommentarer to “Fokus just nu”

 1. sandra says:

  Men hallå nu stressar du ju upp mig…julklappar i sep är du helt galen??? här köps inga julklappar innan 1 dec….här firas elins födelsedan innan julklappsinköpen börjar varje år…kanske därför det blir så körigt 😉

  wordfeud skall du fortsätta med…

  när jag läste sömnad tänkte min hjärna sova…men insåg snabbt att jag tolkat fel…fniss…

  80% o jobba lite hemma låter bra….själv hoppas jag på postkodlotten 😉

 2. Sue says:

  Vips så har jag bara 12 böcker att recensera. Har schemalagt en hel skock med recensioner här framöver så att det kan blandas upp lite med annat 🙂
  Ibland är det bra med vabb!

Kommentera