Slumpad post: Lite bilder
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ruggig dag

| 2012-09-17, 9:57

Kände mig hängig redan i helgen, men fokus låg på Joel. Vi bestämde redan igår förmiddag att jag skulle vara hemma med barnen idag så Joel hann återhämta sig ordentligt. Jag ställde även in sjukgymnastbesöket 8.00 då jag misstänkte att förkylningen skulle bryta ut.

Imorse gick jag upp strax efter fem för att delta i vår årliga externa audit (via Lync från Colombo). Halsen gjorde ont och jag kände mig frusen. Efter drygt två timmar var min insats klar och John kunde åka till jobbet efter att ha ätit sin frukost.

Nu känner jag mig riktigt ruggig med halsont och näskill och det gråa vädret känns perfekt. Barnen spelar padda och bygger lego. Själv ligger jag i myshörnet under täcket. Skönt!

Laddar inför resten av veckan.Kommentera