Slumpad post: Årets mörkaste dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Set till ettåring

| 2012-09-21, 8:53

Min kollega Marie hörde av sig i augusti och undrade om jag kunde sy en uppsättning till en ettåring. Lät som en lagom utmaning så jag sa ja. Mejlade lite med Marie kring tygval och vi kom fram till att de båda plaggen inte behövde matcha.

På sylanet ritade jag av mönster och han sy det mesta av båda plaggen. Detaljerna sparade jag. Tröjan gjorde jag klar ganska så snabbt, men byxorna först i helgen som var. På fredag ska jag leverera dem till henne på konferensen. Känns som att storleken var svår att få till och kanske kan barnet inte ha plaggen på ett tag men de ska iaf inte vara för små.

Älskar älskar “zoo”-tröjan men tyvärr vill varken Joel eller Simon ha en. Så kanske får det bli till oss vuxna? Byxtyget är den mjukaste velour man kan tänka sig. Bara älskar den!

Mottagare: Okänd ettåring.
Mönster: Från Ottobre. 
Material: Djurtyget kommer från znok och den randiga velouren från A&H.6 kommentarer to “Set till ettåring”

 1. Marie says:

  Hej,
  Jag är jättenöjd, det ska bli roligt att få ge bort dessa plagg till min brorsdotter Ingrid, Tröjan är superfin och byxorna underbart mjuka och fina.

  • Sue says:

   Kul! Hoppas det passar 🙂 Eller att hon kan växa i det. Byxtyget är helt fantastiskt mjukt – vill ha byxor själv i det 🙂

 2. […] (igen), och vi har haft ett sylan där jag fick en del gjort, bla påbörjade jag biltröjorna och setet till en ettåring. Har sytt ett gäng mössor. Sydde jag-dockor till förskolan. Kommit vidare på Joels jacka och […]

 3. Mottagaren Ingrids mamma Malin says:

  Vi fullkomligt ÄLSKAR dessa kläder!

 4. […] kollega Marie som köpte ett set i höstas hörde av sig före jul och undrade om jag ville sy en tröja som hon kunde ge i julklapp till […]

Kommentera