Slumpad post: Besöksstatistik
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Knatteskutt – en andra chans

| 2012-09-23, 22:47

Joel testade ju Knatteskutt förra hösten och hoppade av efter ett tag. Nu fick vi återigen papper och Joel ville gärna prova igen. Den här gången hålls det i den närmsta skolan – den som Joel troligen kommer börja i nästa höst.

Man får prova på två gånger för 99 kr så vi slog till. Förra söndagen var första gången – och då var ju Joel sjuk – så idag blev det premiär. En mycket lyckad sådan måste jag säga.

Det märks att han är stor nu. Han gick direkt fram till en av ledarna och hälsade och presenterade sig själv. I slutet så frågade jag om han tackat och sagt hej då. Då gick han direkt fram till Terese och sa tack och gav henne en kram. Simon som var med och tittade på gick även han fram och tackade och kramade.

Idag var temat bollar och istället för att som förra hösten alltid leka samma lekar så var det nu lite lekar med bollfokus. De fick testa att skjuta mål med med fötter (fotboll) och händer (basket), sen leka på olika sätt. Joel som inte är jätteförtjust i bollar hängde ändå med hela tiden.

Simon klättrade och lekte och är helt övertygad om att han vill gå på Knatteskutt.

Nästa gång är det gymnastik, och Joel ville bestämt fortsätta så det får han.



En kommentar to “Knatteskutt – en andra chans”

  1. […] och barnen försvann efter ett tag till Knatteskutt och när vi var tillbaka var bilen klar. […]

Kommentera