Slumpad post: Is och vatten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det blev en dag på förskolan

| 2012-09-24, 23:35

För några veckor sen insåg jag att revisionsveckan (förra veckan) skulle innebära en del extra jobb och tänkte att det blir perfekt med en dag på förskolan efter det. Har tänkt att jag ska vara en dag per termin på förskolan.

Med tanke på att Simon inte var på förskolan alls förra veckan så var det rätt dålig tajming för han var extremt gnällig och klängig. Men men.

Det roligaste med att vara en dag på förskolan är att få träffa alla andra barnen. Lära känna dem lite bättre.

Vi spenderade förmiddagen ute på gården och bilen som vi byggde i helgen var extremt uppskattad. Gillade samlingen ute där man gick igenom vilka som var där, och vilka som var sjuka eller lediga. Samling inne där ett av barnen berättade om sin sommaruppgift. Jag åt lunch vid Simons bord – Ravioli – och han åt FYRA portioner. Galet!

Sen var det lyxigt att få gå och vila med Simon. Jag somnade till en kort stund och gick sen ut och satt med Joel och ritade tomater. Väckte Simon och sen spenderade jag en timme eller så i soffan med att läsa för diverse olika barn. Vi hade nämligen tagit med tre favoritböcker (Supermasken, När Leo blev uppäten, Lär känna 25 svampar och bär). Mycket uppskattade. Joel och Simon fastnade en timme med att bygga lego.

Mellis vid Joels bord (Simon fick oxå sitta där efter att ha fått ett sammanbrott) och sen packade vi ihop oss och drog hem.Kommentera