Slumpad post: Kapat håret
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tre Excess-böcker!

| 2012-09-25, 16:15

Följer Malin Johanssons blogg och hon lanserade en tävling förra veckan.

Jag skrev följande:

Åh, har ju testat formatet en gång och gillade. Suveränt att alltid kunna ha med sig när man går till lekpark vilket man gör rätt ofta med barn i ålder 3,5 och 5. Dessa passar i fickan så jag kan lägga ner boken där och inte glömma den i lekparken (glömde min engelska variant av 50 shades of grey nyligen).
Fjäril i koppel har jag länge velat läsa men inte prioriterat.
Den odödliga Henrietta Lacks – inte hört talas om men oj vad den låter intressant!
Ett litet snedsprång – har länge tänkt jag skulle läsa något av Denise.

Idag chattade Malin via Facebook och sa att jag vunnit!En kommentar to “Tre Excess-böcker!”

  1. […] fick jag äntligen bokvinsten och av en slump så bloggade Malin om det idag. Fick inte bara de tre böckerna utan även ett […]

Kommentera