English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Försäkringskassan

| 2012-09-28, 19:56

Ikväll har jag ansökt om ersättning för föräldraledighet och för VAB. Så skönt att ha det gjort. Gör det ju en gång per månad för att hålla lite koll.

Snart är det slut på lappen iaf, och kanske även på att man måste anmäla (?). Ska bli väldigt skönt och då kanske det är lättare att ansöka direkt.

Sen skulle jag uppskatta om de kunde komma ihåg att jag bor ihop med barnens pappa, faktiskt. Varje gång, för varje barn måste man bocka i det där. Vi är skrivna på samma adress dessutom – som de flera gånger per månad (typ 10 gånger) skickar post till.

Men det är otroligt att vi får pengar för att vara hemma med våra barn. Det gillar jag och ska sätta mig och fundera på hur mycket vi ska vara lediga jobba nästa år.Kommentera