Slumpad post: Inger Nilsson
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Knatteskutt igen

| 2012-09-30, 14:20

Idag var det återigen dax för Knatteskutt och den här gången valde Simon att stanna hemma så bara jag och Joel cyklade dit. Joel rusade in och frågade tusen frågor om vad allt skulle vara till. Det stod nämligen gymnastik på schemat.

Det är så kul att se Joel nu när han är lite äldre för han lyssnar så bra, sitter oftast still och gör som tränarna säger.

Idag fick de gå balans, krypa i tunnel, hoppa från plint till tjockmatta och träna sidohopp. Joel älskade det!

Roligast var dock popcornleken som de värmde upp med. Först skulle alla ligga still på tjockmattan, så vred tränaren på värmen och då fick de börja hoppa och hoppa och hoppa, sen lyfte hen locket och alla “flög ut”.5 kommentarer to “Knatteskutt igen”

 1. Kul att Joel har så roligt på Knatteskutt!
  Vi tog oss friheten att länka till din blogg på Facebooksida!

  Följ gärna Knatteskutts egen blogg här:
  http://knatteskutt.wordpress.com/

  Mvh
  Pär Gustavsson
  Knatteskutt

 2. Martina says:

  Ja, det är verkligen kul med Knatteskutt! Tyvärr får vi inte vara med inne i salen och se våra barn träna så jag har ingen aning om vad dom gjort på de olika lektionerna 🙁

  • Sue says:

   Ah, så var det för oss förra hösten och det är svårt med så små barn för de har redan glömt vad de har gjort. Nu får vi sitta inne och titta och det funkar jättebra och jag uppskattar verkligen att vi får det!

 3. […] sina gulliga barn, här har ni två bloggar med härliga bilder! Veronica- snacka om goo pose, och Susanne – härligt kollage med bilder! Vilka föredömen som endast fotar sina egna barn och lägger […]

Kommentera