Slumpad post: Barnadiset
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ibland lönar det sig

| 2012-10-18, 23:05

I onsdags låg det ett plastkuvert i brevlådan. Det är såna som pysselsaker ofta skickas i men jag kunde inte påminna mig om att jag beställt något sånt.

Öppnade och då visade det sig vara en fribiljett till syfestivalen imorgon, från Susanna som driver Strömming Design.

Jag älskar de tyger hon gör, jag tycker det är suveränt att hon fattat beslut om att bara ha ekologiska tyger. Jag brukar ofta kommentera på hennes blogg och på fejan. Det gör jag på flera ställen där det är trevliga människor som jobbar och sliter. Finns väl ingen anledning till annat. Fast det har jag fått förstå från flera av dessa småföretagare att det minsann är rätt vanligt att folk surar och är otrevliga när något strular.

Hon tackar för min uppmuntran genom att skicka en fribiljett. Helt fantastiskt! Ibland lönar det sig att vara trevlig men det är absolut inte därför jag är det. Jag tycker det är allmänt hyfs faktiskt.Kommentera