Slumpad post: Att sysselsätta sig
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skelett och pumpa

| 2012-10-28, 21:42

I år har vi bestämt oss för att köra “bus eller godis” med barnen. Helt plötsligt har de lixom koll på något sätt. Så de har själva fått önska lite vad de ska klä ut sig till.

Joel var snabb att bestämma skelett och Simon lika snabb med pumpa. Sagt och gjort. Började typ förra helgen med Joels skelett, en svart grunpyjamas som jag sen tänkte måla. Tyckte jag var ute i god tid men sen insåg jag att det ju är på onsdag det är. Vips blev det lite mer bråttom. Pyjamasen, den svarta, blev klar igår. Idag letade jag fram lite färg och det visade sig att jag hade självlysande färg så det blev grymt lyckat. Inspiration för själva skelettets utformning hittade jag på nätet. Joel hjälpte till en stund.

Nu på kvällen har jag fått till en pumpadräkt till Simon dessutom. Visade sig att jag hade ett perfekt orange tyg som låg i gömmorna och en bok med maskeraddräkter som hade med just pumpa.

Mottagare: Simon & Joel
Mönster: Pyjamasen är de mönster jag brukar ha till tröja och byxa, storlek 116. Till pumpan kommer det ur boken Cute and Easy Costumes for Kids som jag köpte från Amazon i vintras
Material: Pumpan är gjord av orange interlock och det svarta är mudd. Skelettet är gjord av svart jersey och svart mudd, färgen kommer från Slöjddetaljer.Kommentera