Slumpad post: Kuddfodral
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ubåtsutflykt

| 2012-11-19, 22:29

Den här utflykten spanade vi in reda hemma. Vid halv 10 hämtade bussen upp oss och några till utanför hotellet och fortsatte sen vidare för att plocka upp fler. Sen styrde vi kosan mot Porto Calero. Busschauffören körde som en tok, både när han hämtade upp och på stora vägen så det blev både svängigt och ryckigt –> Simon kräktes såklart. Vi är dock preppade nu så det gick bra. En sarong som fick läggas i påse bara.

Det var spännande att krypa ner i ubåten och fantastiskt bra ordnat. Aningens trista saker att titta på dock. Havsbottnen ser helt död ut – alltså inga koraller eller så. Det fanns dock en del fiskar. En dykare simmade runt båten och tittade in till alla och drog massa fiskar med sig. Några vrak blev det oxå.

Sen busstur hem och då somnade Simon vilket passade perfekt så vi slapp mer kräks i bussen.

Lanzarote dag 111En kommentar to “Ubåtsutflykt”

  1. […] dag 11 (19 november): Ubåtsutflykt, lunch, stranden och havsbad, lekpark, middag på tex mex, […]

Kommentera