Slumpad post: Ännu ett bås
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fiktiviteter: Kalender dag 3

| 2012-12-03, 22:43

Tredje dagen på Fiktiviters kalender. Även idag svarar jag på Fiktiviteters fråga.

Vad läser du för annat än den litterära kvalitetens skull? 

Jag skulle vilja säga att jag inte läser något alls för den litterära kvalitetens skull. Jag läser enbart för underhållning. Bryr mig inte det minsta om vad som anses vara rätt eller fel litteratur. Älskar Romance tex. Läste massor med Barbara Cartland och Kitty-böcker och liknande.

Läsning för mig är ren avkoppling eller kanske snarare bortkoppling. Jag vill få tänka på något helt annat ett tag.2 kommentarer to “Fiktiviteter: Kalender dag 3”

  1. Gillar också romance i lagom doser (läser gärna en hög böcker inom genren ganska hetsigt för att sen bli mycket plötsligt trött på det, sen läser jag annat och återkommer efter ett tag ;)). Och underhållningsläsning är förstås det bästa, det handlar kanske snarare om olika sorters underhållning för olika tider, så är det för mig i alla fall.

    • Sue says:

      Instämmer! Det går lite i vågor. Romance och feel-good är ibland väldigt bra för att få igång läslusten. Jag har nog viljan att läsa mer än underhållningläsning men tiden…

Kommentera