Slumpad post: Bloggen på ännu fler språk
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fiktiviteter: Kalender dag 6

| 2012-12-06, 12:00

Sjätte dagen på Fiktiviteters kalender. Även idag svarar jag på Fiktiviteters fråga.

Hur får du tag i dina böcker? Köper? Lånar? Tigger? Stjäl? 

Bra fråga här! Jag köper helt klart för många böcker med tanke på hur lite jag läser. Jag får en del böcker som recensionsexemplar (numera läser jag dem duktigt) efter att jag önskat dem (får inte alla jag önskar vilket nog är tur…).

Nu har jag dessutom börjat köpa e-böcker, och även låna e-böcker av vänner. Lånar på bibblan gör jag inte, inte ens e-böcker. Vill ha böckerna, plus att jag ALLTID glömmer lämna tillbaka, så jag slipper gärna det stressmomentet.

Ibland får jag böcker i present, mycket trevligt. Ibland lånar vänner ut böcker till mig. Ibland hinner jag läsa dem.

Har även vunnit böcker någon enstaka gång. Väldigt trevligt!En kommentar to “Fiktiviteter: Kalender dag 6”

  1. Du verkar ha en bra kombo för införskaffandet 🙂 Kan tipsa om att om du skulle vilja låna eböcker från bibblo så behöver du inte tänka på att lämna tillbaka dem 😉

Kommentera