Slumpad post: Bra morgon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

SJ-biljetter

| 2012-12-06, 16:22

I september (vid två tillfällen) bokade jag mammas julresa hit. Dock fanns inte delen Ed-Gbg att boka (norska tåg) så sen har jag lite då och då gått in och kollat. 25 november fanns de äntligen och jag bokade. Denna gång gick det inte att välja utskrift utan det fick bli brev.

Igår ringde mamma och sa att biljetterna fortfarande inte kommit fram. Testade sjs kundtjänst men det var mer än 45 minuters kö (vädret…) så jag la ner.

Idag tog jag tag i det igen. 22 minuters kö och det gick faktiskt ganska så fort. När jag väl kom fram gick det snabbt att bli vidarekopplad till kundtjänst och där var det ytterligare sisådär 10 minuters väntan. Pratar med en tjej som pausar mig för att ringa och kolla om biljetter har gått i retur. Efter 10 minuter börjar jag undra lite. Tar upp min mobil för att ringa till dem igen (utan att tappa pågående samtal) och vips ligger där ett sms från mamma – som fått biljetterna idag.

Så jag la på. Ytterligare en sak som kunde bockas av på min lista.Kommentera