Slumpad post: Vardagsrumsgardiner
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fiktiviteter: Kalender dag 7

| 2012-12-07, 20:07

Sjunde dagen på Fiktiviteters kalender. Även idag svarar jag på Fiktiviteters fråga.

Vilken är din relation till konst? 

Oj, vilken fråga. Jag har varit lite periodare. När jag var liten var mamma med i en konstklubb och då blev jag rätt intresserad, jag har dessutom ett gäng vänner som har den konstnärliga ådran och pluggat relaterat till det. Under mitt år i USA var jag på en del konstmuseum men coolast var nog Eremitaget som jag var på 1991 (tror jag), vilket får mig att tänka på Rom där jag var 1992 som var en häftigt upplevelse i konstväg.

Flera av de tavlor vi har är gjorda av vänner och bekanta vilket är något jag gillar.

Däremot är jag inte överdrivet förtjust i museum eller böcker om konst.2 kommentarer to “Fiktiviteter: Kalender dag 7”

  1. Det är absolut något visst med konst som har en relation till människor man känner och en själv.

Kommentera