Slumpad post: Onlinekurser 2018
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Facebookvänner

| 2012-12-08, 20:57

Ibland ställer jag lite frågor i min statusrad på facebook. Väldigt effektivt om man vill ha många olika syner på saker och ting. När jag ser vilka som svarar slår det mig hur olika sätt man träffat dem på. Vissa är ytliga bekanta, vissa när vänner, vissa nya, vissa gamla, vissa har jag aldrig ens träffat. Häftigt!

Dagens lista blir en lista över olika sätt jag träffat dem på.

 1. Uppväxten i Ed
 2. Familj och släkt
 3. Gymnasiet i Åmål
 4. Folkhögskolan i Värnamo
 5. Au-pair-året i USA
 6. Folkhögskolan i Skinnskatteberg
 7. Åren vid Uppsala universitet
 8. Backpackresan med Camilla
 9. Cambio
 10. Samfälligheten både grannar och de jag träffat via arbetet i styrelsen
 11. Flex sportsclub och särskilt crossen
 12. Dagis
 13. Sytokar
 14. Bokbloggar
 15. Pappasappar och appöversättning
 16. Vinterkörningen jag var på i våras
 17. Trainalongen
 18. Lanzaroteresan


Kommentera