Slumpad post: Frukost just nu
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trots var det ja

| 2012-12-14, 21:52

Undrar om Simon blev sur för att jag skrev att han var trotsig för idag var det nog värre än någonsin. Till en början vid hämtningen så sprang han mest runt och tramsade när jag bad dem klä på sig och frågade vem som ville ha hjälp. Joel klädde snabbt på sig med viss assistans från mig.

Sen sa jag till Simon att det var dax att klä på sig nu och att han fick göra det själv för nu skulle jag klä på mig själv. Det slog slint totalt och han blev helgalen. Viftade och slog och skrek. En förälder frågade om hon kunde hjälpa till på något sätt men jag tackade och sa att det nog gick över. En annan sa till Simon att man verkligen inte får slå andra.

Till slut slutade han slå och då kramade jag honom istället (efter ett djupt andetag), och frågade om jag kunde hjälpa honom. Men han kunde minsann själv. Det tog sin lilla tid och han blev arg ett par gånger när sakerna trilskades med honom, men till slut så hade han lugnat sig och vi kunde gå ut.

Jag mutade Joel med löfte om en överraskning senare i helgen om han lät Simon köra snowracern hem (Simon hade kört till dagis nämligen).

Gick hyfsat hem även om de bökade lite. Hoppades innerligt att datorn äntligen skulle ha kommit (vilket den borde), och bröt ihop när den inte hade kommit. Tur att det är helg.Kommentera