English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stickat pippityg

| 2012-12-31, 12:52

Stickat i dubbel bemärkelse eftersom trikå/jersey är stickat tyg men denna gång även mönstrat så att det ser stickat ut. Självklart kunde jag inte låta blir tyget! Om det sen heter Pippimönster eller fiskarmönster, ja det vet jag inte riktigt 🙂

  • Jersey med fiskarmönsret plus stickmönstrat. Kommer bli familjetröja 2013.


2 kommentarer to “Stickat pippityg”

  1. […] december gick vi ihop några stycken sytokar i Stockholm och beställde från Liandlo och från Strömming. Velour. Oj vad jag älskar […]

  2. […] Peter, Adam och Felix Mönster:  Mitt eget. Material: Jersey med stickad fiskarmönster som jag köpte hos Liandlo. This entry was posted in Vardagen and tagged barnkläder, mössa, sy, vuxenkläder by Sue. […]

Kommentera