Slumpad post: 2015
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vardag igen

| 2013-01-07, 18:56

Idag började vardagen igen. Ganska skönt att komma in i rutiner igen. Vi har gjort en förändring till den här terminen och det är att John (som föredrar att lämna) gör det även på måndagar och jag (som föredrar att hämta) gör det på måndagar.

Det kändes otroligt lyxigt att komma tidigt till jobbet en måndag. Nu lämnar jag endast på torsdagar och då jobbar jag hemifrån. Passar mig perfekt.

Lämningen gick visst strålande och vid fyra-tiden var det min tur att hämta. Det var otroligt roligt att träffa alla pedagoger igen! Blev sådär riktigt glad och lycklig av att barnen har det så bra på dagarna.

Simon hade inte sovit sa de (vilket iofs är bra) så jag gjorde mig redo. Hade på t-banan hem just läst om en pappa som hämtade skrikande son på dagis (Martin Forsters “Fem gånger mer kärlek”) så jag var laddad.

Simon samarbetade sådär. Joel var bara påklädd helt plötsligt och ville bara ha lite hjälp. Simon “lurade” jag genom att föreslå att han skulle blunda och räkna till 10. Då passade jag på att sätta på overallen. Det gick. Värsta surheten försvann och overallen kom på. Sen gick det lättare.

Vi parkerade oss i soffan hemma. Åt middag runt 6-tiden och halv 7 somnade Simon i soffan.2 kommentarer to “Vardag igen”

  1. Annika says:

    Bra taktik!

    • Sue says:

      Tack! Jo det gäller att tanka tålamod någonstans så funkar det 🙂 De borde sälja tålamod på pressbyrån!!

Kommentera