Slumpad post: Besöksstatistik
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ladda SL-kort

| 2013-01-08, 18:41

Suck. Här sitter jag med mitt nya fina SL-kort och kan inte ladda det.

  • nätet går det inte för Mitt SL vägrar registrera mitt kort, efter tre försök så låser de möjligheten. Måste alltså ringa dem för att låsa upp (testa och efter att ha kommit en plats i kön på 10 minuter la jag ner)
  • I Skarpnäck går det inte. Trodde det gick för jag kollade häromdagen på de fina maskinerna de har och där stod det att man enkelt kunde ladda dem. Så när jag skulle göra det på hemvägen i dag visar det sig att man bara kan ladda upp till 30 dagar på det. Suck.
  • Gullmarsplan går det för där har de ett SL-center. Jomenvisst det funkar väl även om det blir en viss omväg. Tyvärr måste jag ju ta mig dit på något sätt imorgon.

Vid närmare eftertanke skippar jag det och laddar senare, efter Säfsen. Kör enskilda biljetter eller nåt (läs bil).Kommentera