Slumpad post: Bus eller godis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fiskarmössor

| 2013-01-12, 20:12

Idag har vi röjt julsaker och annat, packat, satt på takbox och handlat lite. På kvällen fick jag för mig att det vore roligt att sy mössor till de vi ska iväg med. Sagt och gjort.

Började titta på tyger och vi kom fram till det stickade fiskarmönstret. Kom på att jag ville ha fler mössor och vips skulle jag sy 8 mössor. Satte klockan och satte igång. 1 timme och 22 minuter senare var de klara. På den tiden hann jag även leta upp på nätet vilket som var upp och ner på tyget, plus fixa med en strulande overlock. Nöjd!

Mottagare: Sue, John, Joel, Simon, Camilla, Peter, Adam och Felix
Mönster:  Mitt eget.
Material: Jersey med stickad fiskarmönster som jag köpte hos Liandlo.9 kommentarer to “Fiskarmössor”

  1. Jessica says:

    Får jag önska mig att köpa en sån mössa av dig?

  2. sandra says:

    Åhhh vad fina!!!

  3. Sue says:

    Jessica, finns liknandehttp://josjos.se/blog/2012/09/17/pippimossa/. Sy är enkelt om man har rätt förutsättningar 🙂 dvs precis som annat hantverk är utrustning värt mycket.

  4. […] mössa till fd kollega som fått barn och sen till fantastiska Jessica på förskolan som gillade våra mössor och beställde en egen. Sen har hon pratat om att testa pannband och eftersom jag just gjort ett […]

Kommentera