Slumpad post: Höst och solresa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dax för bh

| 2013-02-02, 22:18

För typ ett år sen snart hoppade jag på en bh-sewalong och gjorde som vanligt alla inköp, ritade mönster och sen fastnade jag. Sakerna köpte jag från Lisa och kursen jag går nu är det Lisa som håller i så idag har jag använt sakerna. Oj vad häftigt!

Har lärt mig massor igår och idag, och har en halvdag imorgon kvar. Fantastiskt!

Lisa hjälpte till med mått och val av modell och storlek. Sen coachar hon i alla moment och berättar sen oxå om olika sätt man kan göra det på. Hur nyttigt som helst.

Det är otroligt häftigt att 14 tygbitar, lite spets, resår, bygel och sånt kan bli en bh. Det krävs en hel del pillande, olika sömmar, klippande etc men oj vad jag är nöjd. Imorgon blir det sista momenten och sen ska jag köpa mer material för det här ger mersmak!!

Att det sen är otroligt trevligt att träffa andra sytokar gör det inte sämre!3 kommentarer to “Dax för bh”

  1. mmoller says:

    Så snygg din BH blir. Roligt at höra att du har fått mersmak 😉

  2. […] förra kursen i februari har jag börjat på en bh till. Så hittade vi Bodil i Haninge och hon hade minsann fixat bh-kurser […]

Kommentera