Slumpad post: Kan du ta?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Godkänd bil

| 2013-02-06, 22:23

Igår var det dax för besiktning av bilen. Ursprungsplanen var att jag skulle ta bilen till jobbet och åka förbi på hemvägen. Nu kom ju vabben och sköt planen i sank, så istället fick kidsen hänga med. Tänkte att de kanske skulle gilla det.

Vi var där 5 minuter före utsatt tid. Inget hände på nummertavlan på över 10 minuter och de brukar vara supersnabba annars. Sen började det röra på sig men inte blev det vår bils tur. Barnen började klaga lite lätt och jag hade inte heller fullt med tålamod. 20 minuter efter utsatt tid kom så äntligen vårt regnummer.

Väl inne glömde de snabbt bort väntan och ställde tusen frågor istället. När de höjde upp bilen så gick vi fram och kollade och då fick de äntligen kontakt med herren som kollade vår bil och lyckades fyra av ett antal frågor, och fick lite kryptiska svar tillbaka.

Bilen blev godkänd men vi har en parkeringslampa att byta.Kommentera