Slumpad post: På stationen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mello del 2

| 2013-02-09, 23:30

Vi har pratat om det under dagen och barnen är laddade. Från förra veckan har de lagt till låten Gosa på spellistan på Spotify.

Vid kvart i 8 sa jag att det var dags att förbereda (jag läste tidning i sängen, Joel lyssnade på spotify bredvid och Simon skyfflade lego i samma säng). Simon började städa undan direkt (!) och Joel rusade iväg för att hämta pyjamas, till både sig och Simon. När vi satt på dem gick vi ner. Simon ville fixa saft och Joel skulle fixa soffan. John poppade popcorn. Joel hjälpt mig att fixa ljusstaken på väggen.

Vid 8 satt vi redo i soffan. Simon hade spring i benen (aptrött förmodligen) och skuttade runt mest hela tiden.

De visste att Sean banan skulle vara med så Simon ville hela tiden att det skulle vara han. Han var ju dock sist av 8 låtar så de höll ut. Det räckte med att han visade sig så ljublade de och när han sen gick direkt till final var de såklart supernöjda.

Ingen svår läggning efteråt vill jag lova.Kommentera