Slumpad post: Just nu i november
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tjejmiddag

| 2013-02-17, 19:08

För något år sen började vi prata om att ses utanför träningen. Vi som hänger på crossen vecka efter vecka. Vi som aldrig hinner prata ordentligt med varandra eftersom vi tränar. Känns som att vi ändå känner varandra väl eftersom vi hänger på fejan.

TjejmiddagSå tog Monica tag i det och bjöd in oss. Elin som började för bara ett år sen känns som en som varit med från början och skulle så klart med. Oj vilken samling coola och driftiga kvinnor. Kändes som att jag halkade med på ett bananskal och vips hade de bestämt vilka som tog med vad och planerat alltihopa. Nice 🙂

Vi trängde ihop oss i en bil i fredags och drog till Vendelsömalm där M bor. Oj oj oj vilken fantastisk lägenhet. Pimpad med massa ljus så det var otroligt mysigt. God mat bjöds det på och mumsig efterrätt med frukt, vit choklad (ugnsvarm) och glass till.

Amany, vår fantastiska tränare dök oxå upp en stund.

Först efter 1 drog vi oss hemåt med löften om att göra om detta snarast.Kommentera