Slumpad post: Familjens dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lång dag

| 2013-02-22, 22:22

10 årImorse vaknade jag före fem och kunde inte riktigt somna om. Låg och njöt lite för på ena sidan låg Joel och John och på andra sidan (på min arm) låg Simon. Njöt av att vara en familj 🙂

Till jobbet tidigt och betade av lite saker. Några möten och lite fix. Fredagsfrukost på jobbet oxå.

Skojig lunch i stan som avslutades med ett besök på Ohlssons Tyger & Stuvar där jag slog till på en par tyger.

Tillbaka till jobbet och lite mer fix och ett möte.

Hem, via dagis för att hämta extra kläder och snowracer (barnen hade följt med kompis hem på kalas). Skrev snabbt ihop en inköpslista och drog till Hemköp, mötte John i dörren och hann säga hej. Handlade, och hämtade sen paket på två ställen före jag hämtade barnen från kalaset.

Väl hemma åt barnen lite och Elin kom för det var dax för mig och John att fira 10 år som par. Vi tog således t-banan in till Skanstull och gick på vår indiska favorit och käkade och tog en öl. Tog en öl till på annan lokal före vi drog hem. Där hittade vi Elin i myshörnet med två sovande barn.

På restaurangen såg jag en kvinna jag kände igen. Funderade på om det var en kändis men kom fram till att det nog var en jag åkt buss med i vinter. En stund senare tittade jag igen och då trillade polletten ner, det var Anna Wahlgren!

Nu är det sovdags.En kommentar to “Lång dag”

  1. […] jag frågade vad barnen ville ge Havanna (kalaset i fredags) så föreslog Joel en tröja som jag skulle sy. Roligt att han föreslog det […]

Kommentera