Slumpad post: Gå på pottan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Barnvakt

| 2013-02-24, 21:53

Elin och SimonI fredags firade vi 10 år som par och hade sen länge bokat in Elin som barnvakt. När jag hämtade på kalaset sen eftermiddag och nämnde henne så blev Simon jättesur och ville inte alls ha någon barnvakt. Jag höll låg profil och vi tog oss hem. Elin dök upp och Simon flög upp i mitt knä och åt sina köttbullar, men mjuknade lite mer och mer. När han var klar stack han direkt upp med Elin för att visa sina legobyggen och när vi en stund senare sa hej då brydde han sig inte särskilt mycket.

På hemvägen spanade jag in instagram och kunde inte låta bli att le. Visste ju att det inte skulle bli några problem.

Väl hemma så såg vi att på hennes andra sida låg Joel och sov minst lika djupt. Härligt!Kommentera