Slumpad post: Bättre middagar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vernissage på dagis

| 2013-02-25, 20:38

Idag var det återigen dax för vernissage på dagis. Både jag och John hade såklart lovat att komma. John kom dock en stund efter mig och det var två besvikna killar när jag berättade att pappa skulle komma lite senare. Det gick dock snabbt över och de visade runt mig och berättade att man fick en muffins var.

När John kom blev de eld och lågor och Joel fixade te och muffins åt honom och visade runt och hade sig. Härligt!

Det är så roligt med dessa avslappnade vernissager. Man får chans att strosa runt i lokalerna och titta på alla häftiga grejer de har gjort. Man hinner mingla med andra föräldrar och barn lite, men framför allt hinner man faktiskt säga mer än hej till en och annan pedagog. Gillar!

Vi fick med oss fyra barn hem så kvällen blev minst sagt underhållande men inte så tyst 🙂

Nu har tjejerna gått hem och grabbarna slocknade utan några problem vid 8.

Vernissage och lekKommentera