Slumpad post: Kroppsarbete
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Åter till Kaatach

| 2013-02-27, 21:48

Väderprognoserna såg goda ut för idag så vi hade planerat in skridskoåkning. Med vi menar jag mig och John. Det visade sig nämligen att barnen verkligen inte alls ville åka skridskor. Ett tag framhärdade vi men så insåg vi att det var ju faktiskt familjens dag och vi ska göra saker som alla är med på, typ.

Vi softade en stund på förmiddagen och njöt av att inte behöva stressa iväg och sen styrde vi kosan mot Tyresö och Kaatach. Eftersom det är sportlov så var det mer folk än vi är vana vid men det störde inte så mycket.

Vi lekte lite och sen åt vi lunch. Lekte massor mer och så avslutade vi med fika och såg då att man kunde göra papper, vilket Joel gladeligen testade på. Simon ville inte så han och John tittade på leksaker hela tiden. Slutade med att han fick köpa en tillplattarbil för 25 kr eftersom han inte gjorde papper.

Hemma varvade vi ner med nya favoritfilmen (Tom & Jerry möter mästaren Sherlock Holmes). Jag och John somnade.

Familjens dagKommentera