Slumpad post: 15 år senare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Senaste fredagarna

| 2013-03-08, 15:08

För tre veckor sen hade jag just skickat in mitt CV till Riada (tror jag hittade jobbet på måndagen och skickade in på tisdagen) och en del tankar snurrade i huvudet.

För två veckor sen var jag på intervju på Riada. Var såklart supernervös innan. Inte så mycket för själva intervjun utan mer för vad jag dragit igång. Byta jobb lixom. Träffade Tommy, vi käkade lunch och pratade. Kändes mycket bra.

För en vecka sen var jag återigen på Riada. Den här gången diskuterade vi anställningskontraktet och lite andra frågor som dykt upp. Jag tog med mig en kopia för att fundera. Förvirrande vecka i övrigt med många tankar i huvudet kring att byta jobb eller inte.

Idag fredag (igen) är jag hemma med sjuka barn. Med en inre ro efter turbulenta veckor. Det har gått fort men jag känner mig helt trygg i beslutet att byta jobb.



Kommentera