Slumpad post: Harry Potter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Min eftermiddag

| 2013-04-08, 20:58

Vaknade för tidigt idag. Var på jobbet kvart över 6. Jobbade på med hyfsat tempo fram till halv fyra då jag styrde stegen mot t-banan och sen vidare till dagis för att hämta.

Simon var trött och lite svårhämtad, men jag behöll mitt lugn. Joel märktes knappt. Elvira hakade på hem. Simon hade cykel och de andra sprang så vi kom hem i rekordfart.

Vi hade fått lite recensionsböcker så vi började med att läsa i myshörnet, 3 av 4 sen ville de leka istället.

Jag lagade mat och fick lite besök av Hia-Hia och spindelmän som ville ha morot och gurka. John kom hem och vi satte oss för att äta. Helt plötsligt satt Joel och delade ut muffinsformar som barnen glatt fyllde och åt av.

De pysslade och lekte och vips så fick något mig att reagera och jag kollar i trappan. Det ligger hår överallt typ. Simon står med en sax och ett stort leende. Som tur är har han mycket hår så det märks förvånansvärt lite med tanke på hur mycket hår det klippts.

Joel limmade upp ett papper direkt på en garderobsdörr men visade det så jag kunde ta den direkt. Pappersbitar i hela hobbyrummet och delar av hallen. Simon skrev sitt namn på ett papper och när jag tittar bort en stund så skriver han det på en lite minibyrå oxå.

Nu sover de sött i sina sängar och det ska jag oxå göra snart. Tur att varje dag avslutas med läsning i myshörnet och att det är så fantastiskt bra att man laddar batterierna.

Min eftermiddag



2 kommentarer to “Min eftermiddag”

  1. Kattis says:

    Låter som att vissa flickor har dålig inverkan på era barn. Det där med att klippa sitt eget (eller lillasysters) hår känner jag igen och det skrivs HELA tiden på saker som inte är papper här hemma, grrrr…

    • Sue says:

      Haha, då vill jag inte veta vad era flickor lär sig av våra gossar 😉 Nä, här ritas det lite här och var faktiskt, men senaste tiden mer lim här och var. Så oklart vem som lärt vem (Inannas lim i håret…).

Kommentera