Slumpad post: Det blev tyst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Deklarationer klara

| 2013-04-27, 22:45

Min deklaration klarades av för någon vecka sen, men inte Johns eftersom vi på hans deklaration hade försäljningen av Cambioaktierna förra sommaren. Pust.

Onoterade aktier. Började grotta i det men fattade inte. Vi fick kolla med en på jobbet. Okvalificerade var de tydligen. Så blankett K12.

K12Ikväll satte vi oss. Bra infodokument som gjorde det enkelt att fylla i den iaf. Sen stod det lite kryptiskt om hur man skulle lämna den elektroniskt.

Vi loggade in och försökte hitta hur man kunde fylla i fält 54 (stod klart och tydligt i K12 att det var det fältet vi skulle fylla i). Hittade inte.

Gick in på bilagor och kollade. Hittade en ganska passande som man kunde fylla i ett värde på. Sparade. Gick tillbaka för att se om fält 54 gick att hitta. Vips så var det ifyllt via “blanketten”…

John signerade och skickade in. Sen letade vi efter filöverföringstjänsten som vi hittade och loggade in på. Men sen tog det stopp för vi hittade inte någon filtyp som passade. Där har de lite kvar att dokumentera kändes det som.

Skrev snabbt ut den och ska lägga på lådan imorgon.En kommentar to “Deklarationer klara”

  1. […] årets deklarationer inlämnade för oss båda. Min var som vanligt enkel men Johns var bökig även i år. Förra året var det Cambio-aktier och i år gamla Framfab-aktier. Det tog lite finurlande innan […]

Kommentera