Slumpad post: Inga ägg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Valborg

| 2013-04-30, 23:21

Enligt traditionen så knallade vi bort till kaninparken. I år väntade vi dock till efter 19 vis av tidigare år. Simon frågade säkert var femte minut om det inte var dax för majbrasan nu.

ValborgVäl där lekte de massor, åt korv (John råkade ta ett bett på Simons så vi fick köpa en ny till Simon), lekte monster, kollade fackeltåg, fiskade fiskdamm (fick var sin bil), klättrade, lekte i skateboardrampen och tittade lite kort på brasan.

Joel undrade vad lotter var och fick köpa några (2 kr styck så han köpte fem). Så snurrade de hjulen och han vann inget. Stor besvikelse, men så snurrade de igen – för första pris. Och ta mig tusan om inte det var Joel som vann. En chokladask. En mycket mycket nöjd kille vill jag lova som nog tyvärr nu tror att det är väldigt lätt att vinna om man köper lotter.

Sen var det fyrverkeri. Första året vi orkat vara kvar så länge. Klart värt det. Joel ville gå nära för att se hur det funkade och Simon ville titta och titta upp i himlen. Roligt!

Sen cyklade vi hem i mörkret och åt lite choklad före barnen la sig.Kommentera