Slumpad post: Färre surdegar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nagellack

| 2013-05-17, 20:26

2013-05-17 19.09.57Jag vet faktiskt inte när jag använde nagellack senast. Kanske var det när jag pluggade i Uppsala? Därför har det heller inte blivit så att barnen har sett mig måla naglarna. Däremot så har en del barn på förskolan nagellack så de har koll på vad det är.

Ikväll på Hemköp så hittade Joel nagellack och frågade om han kunde få. Självklart! Guld och silver valde han.

Efter middagen ville han plocka fram. Jag erbjöd mig att måla deras naglar om de sen satt stilla en stund så att det inte kladdade.

Jösses så stilla de satt – utan att knappt röra händerna.

Sen tittade de mycket nöjda på sina glittrande naglar många gånger innan de till slut föll i sömn.Kommentera