Slumpad post: 067
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Baksidan

| 2013-05-18, 23:56

Vi håller på och fixar lite på baksidan. Sandlådan har tagits bort (finns dock kvar då vi tänkte sälja/skänka och inte fått tummen ur). Idag hade äntligen Trädgårdshuset fått hem drivhusbänken som jag spanat in. Pallkragar har vi sen tidigare.

Vi fixade lite mer jord men oj vad mycket de där pallkragarna rymmer.

Vi hade Havanna här idag som hjälpte till med det ena och det andra.

Simon har blivit en bollkille så han varvade med att spela basket och fotboll.

DrivhusbänkEn kommentar to “Baksidan”

  1. […] idag och var mest inne före lunch. Sen lite spontan vattenlek på baksidan när jag skulle ta in drivhusbänken för vintern. Lite spontan spegelputs som barnen påbörjade och sen ville Simon så gärna skära […]

Kommentera