Slumpad post: 067
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

07:or på Skansen

| 2013-05-20, 22:47

På vår förskola har de en tradition där de blivande skolbarnen åker till Skansen en dag i maj. Onsdagen före Kristi Himmelfärd var den dagen och det var några veckor före det som de frågade om jag kunde följa med som extra vuxen. Vem kan neka till ett sånt uppdrag? När jag såg väderprognosen (10 mm regn) veckan inne suckade jag lite men oj så det förändrades. Strålande, fantastisk sol blev det.

Två pedagoger och jag och en förälder till som anslöt sig i sista stund. Nio barn. Så jag räknade till nio rätt många gånger den dagen.

T-bana till slussen, djurgårdsfärja och sen promenad till Skansen. Fyra timmars lek, promenad och utforskande på Skansen och sen färja och t-banan hem. Snacka om att det var en skock trötta människor som kom tillbaka strax efter tre.

Skansen2 kommentarer to “07:or på Skansen”

  1. Sandra says:

    Kul 🙂 tacksamt med extrahjälp…vi var i skogen förra veckan med 19 st 1-6 åringar på tre ped…vi räknade oxå kan jag säga 😉

Kommentera