English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På bussäventyr

| 2013-05-20, 18:48

Idag när jag kom ner till Skanstulls t-banestation för att åka hem hörde jag i högtalaren hur tågen Gullmarsplan-Skarpnäck ersattes med bussar från Gullmarsplan.

Tog kommande tåg till Gullmars och knallade upp till busstorget. Det första jag såg var en fullknökad buss som det stod ersättningbuss Skarpnäck på. Tänkte att det snart skulle komma en till och passade på att ringa till dagis.

Kollade på sl-appen om det fanns andra alternativ. Det slutade med att jag tog en vanlig buss och hoppade av i Norra Sköndal och tog där en annan buss som tog mig hem.

Redan på Gullmarsplan var det en tjej som frågade var jag skulle. Hon verkade lite osäker så jag sa var jag skulle och hon hakade på. Visade sig att hon i februari kommit från Somilia. Trevligt med sällskap och roligt att kunna hjälpa någon.

Jag facebookade att jag var på bussäventyr och Pernilla Alm som bor i Tyresö (åker förbi Skarpnäck på väg dit) erbjöd sig att hämta upp mig – men då satt jag redan på bussen. Trevligt med hjälpsamma människor!Kommentera