Slumpad post: Stockholm - Ed
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nationaldagsfirande

| 2013-06-06, 23:20

Precis som förra året var det nationaldagsfirande i Brandparken i Skarpnäck. I år skulle dessutom Panetoz komma och sjunga. 12-17 men inget mer än så visste vi.

Solen strålade så vi cyklade dit till ett ungefär. Var lite olika framträdanden på scenen, aslång kö till ansiktsmålning (orkade inte), tittade på Clownen Blomma i år igen som trollade och sen fixade roliga ballonger, köpte lite godis och strosade runt.

Jag hittade en herre som verkade vara lite ansvarig och frågade när Panetoz skulle spela och han sa kvart över fyra. Klockan var halv 3. Så vi gick till en park. En halvtimme sen cyklade vi hem och fikade på jordgubbar och glass.

Vid fyra stack jag och barnen tillbaka (John slapp). När vi kom dit stod de redan på scen och spelade någon låt vi inte kände igen. Två låtar till och sen var det slut… Barnen var inte så jätteglada över att vi missade Dansa pausa

NationaldagenKommentera