Slumpad post: En katt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första sommarfesten

| 2013-06-14, 22:05

Igår var det dax för min första sommarfest med Riada. Vi inledde med ett två-timmarsmöte på kontoret då nästan alla konsulterna kom in. Det var således första gången jag träffade dem. Som konsultbolag så ses man ju inte så ofta. Synd tycker jag för det var fantastiskt trevliga människor och jag hade inte tråkigt en sekund.

Vi tog oss sen in till något ställe vid Stureplan som vi hade för oss själva och där det dök upp kunder. Mingel, öl, snittar och wraps. Kanontrevligt!

Strax efter 10 kände jag att det var dax att dra hemåt och tog sällskap till Gamla stan med en kollega. Där trodde jag att jag precis hann Skarpnäckståget men jag missade det precis och hade 14 minuters väntan… Tog första bästa tåg till Gullmarsplan och därifrån tog jag en taxi hem. Lyx!

Himlen var alldeles fantastisk!

SommarfestKommentera