Slumpad post: Simon shoppade lite
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Boll, Susanne: Det enda rätta

| 2013-06-17, 22:19

Det enda rättaSusannes andra bok men min första av henne. Jag kommer absolut att läsa första för den här gillade jag skarpt. Relationer i olika former, beslut som måste fattas och liv som hänger ihop.

Gillar verkligen hur de tre historierna knyts ihop och hur nära man kommer de inblandade. Dessa små detaljer och beskrivningar av känslor och tankar ger ett djup i boken som jag gillar skarpt. Ingen döms på något sätt utan alla är bara mänskliga.

Skönt med en spänning som byggs upp utan att det behövs massa läskigheter som mord och våld. Boken har ett fantastiskt driv och den går tyvärr alldeles för fort att läsa ut. Jag vill ju följa de här personerna mer ju, även om jag gillar slutet.

Köpte just Morgongåva som e-bok på Adlibris! Verkar som att det snart är en ny bok på g dessutom och jag lovar att håller böckerna den här klassen så kommer jag att läsa dem alla.2 kommentarer to “Boll, Susanne: Det enda rätta”

  1. […] boken även om det är stor skillnad på denna och tvåan (främst våldet). Svår att släppa när man börjat. Mycket smidigt att läsa på telefonen (blev […]

Kommentera