Slumpad post: Nöden är...
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Boll, Susanne: Morgongåvan

| 2013-06-26, 12:07

MorgongåvanGillade ju Susannes första bok så det var inte ett svårt val att sätta tänderna i hennes första bok (fristående).

Man sugs in ganska snabbt även om det är väldigt många personer som slängs in i historien. Jag brukar ha svårt för det men kapitlen är döpta efter namn på ur vems perspektiv det är och det gör att man enkelt bläddrar tillbaka och får en liten påminnelse.

Snacka om nystan som nystas upp! Sitter här nu efter boken och funderar på alla trådar och vad som hände egentligen. Verkligen häftigt hur allt knyts ihop till slut. Vissa beslut är svåra att fatta men det finns ibland en mening och allt är inte vad det verkar.

Skönt med en avslutning ett år senare där man får en lite sammanfattning av vad som hänt.

Gillar boken även om det är stor skillnad på denna och tvåan (främst våldet). Svår att släppa när man börjat. Mycket smidigt att läsa på telefonen (blev sur när det blev grön gubbe i morse till exempel). Helt klart en författare som hamnar på min favoritlista.

Finns även som vanlig bok.							


En kommentar to “Boll, Susanne: Morgongåvan”

  1. […] Och här kan man läsa JoS omdöme! […]

Kommentera