Slumpad post: Tygutmaningen över
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sova över

| 2013-06-28, 12:11

I natt hade vi för första gången en kompis till Joel som sov över. Det var Elvira (som han ska gifta sig med) som ville. Både Joel och Simon var eld och lågor och jublade när vi och hennes föräldrar sa ok.

Roligast var när de fått ok och på hemvägen från parken cyklade och pratade om var hon skulle sova, hur det skulle göra om någon drömde en mardröm etc.

De åt kvällsmacka, jag läste och stack sen ut och sprang 25 minuter (John var såklart hemma) och när jag kom tillbaka sov de alla tre. Joel kom in till oss som vanligt någon gång under natten men annars hörde vi inte ett ljud från dem under kvällen/natten.

Vid sju-hugget väckte vi dem, de åt frukost och kläddes på. Lämningen gick utan problem.

Kan helt klart bli fler gånger!Kommentera