Slumpad post: Förändringsveckan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En bh-dag

| 2013-06-30, 22:37

Idag samlades vi återigen några sytokar hos Bodil i Haninge för att sy bh:ar. Det var enkelt att packa den här gången för jag hade inte packat upp sen senast.

Syr med lite mer spets än min första bh så det tar lite tid, och jag har ju glömt en hel del sen i februari. Otroligt bra att kunna sitta i lugn och ro och fundera på hur det ska vara. Hemma blir det sällan så lång tid i lugn och ro, men nu ska jag ta mig i kragen för det är ju så himla roligt!

Bodil har sen sist testat att färga lite bh-kit och det var svårt för en färggalning att inte slå till på alla färger. Valde först “safety orange” och sen turkos – men någon del var slut så hon ska färga mer och jag får på bh-kursen i augusti.

bh-sömnadEn kommentar to “En bh-dag”

Kommentera