Slumpad post: 074
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första semesterdagen

| 2013-07-01, 21:50

Semester, det låter det.

Satt uppe alldeles försent igår, men tänkte att eftersom jag fick väcka barnen vid halv 9 igår så skulle det vara lugnt. John gick upp i vanlig tid och sen hade jag lite svårt att somna om. Strax före 8 vaknade Joel.

Vi inledde dagen med amerikanska pannkakor efter att ha softat i sängen ett tag. Tror det var rätt gott humör ända till halv 10 då jag sa till på skarpen första gången. Sen rullade dagen på med mig på rätt dåligt humör tyvärr och låg energi. Kan bara bli bättre imorgon!

Dagen i korthet: hängt i undercentralen med rörmokare som fixade lite, jagades av en gräsklippare, åt spaghetti, målade naglarna, grävde i sandlåda, badade i grannens uppblåsbara pool, åt rabarberpaj och glass, klippte häcken, cyklade, byggde lego, begravde en fågel, busade med en katt,  tog saker till miljöstugan, tränade och fixade ditital-tv åt mormor. Ni får själva gissa vilka deltagarna var på de olika momenten.

Första semesterdagenKommentera