Slumpad post: Från olika håll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett Wii

| 2013-08-17, 22:38

Förra hösten frågade jag på fejan vilken spelkonsol man skulle köpa om man har mindre barn. De flesta var ganska ense om att Wii var bäst. Sen pratade vi lite om det och kom fram till att vi lika gärna kunde vänta.

2013-08-17 18.23.50Så gick tiden och barnen har inte direkt efterfrågat det. Så har vi nu insett att de spelar mer och mer på paddorna och faktiskt mer spel som nog är roligare på en konsol än på en padda.

Idag stod på min todo att åka en sväng till Haninge och fixa lite inför bh-kurs nästa helg. Vid lunchen så kom vi fram till att ett wii nog vore intressant. John kollade på Blocket direkt och hittade ett hyfsat prisvärt som lades in igår. Visade sig vara Haninge och typ 2 km (bilvägen) från dit jag skulle ändå. Ringde och vips hade vi bestämt oss för att köpa.

Barnen var väldigt på och lyckades faktiskt väldigt bra på Mario Kart (som ingick). På kvällen testade jag och John Wii Sport och hoppades att inte så många skulle titta in genom fönstret…

Otroligt skönt när det blir så här spontant!En kommentar to “Ett Wii”

  1. […] och John ville inte vara sämre han – tre nya cyklar, ny klocka så nu kan Sue variera sig, ett wii-spel som används ibland, ny diskmaskin blev det då den gamla funkade sådär ibland. Stationära […]

Kommentera