Slumpad post: Planterat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På Cirkus Scott

| 2013-08-18, 21:14

Bokade i våras och slog till på biljetter på första raden. Misstänkte nämligen att vi inte kommer ta oss iväg på Cirkus Scott så många gånger.

Det fanns lite aktiviteter i cirkustältet före och Joel ville genast testa trapets. Stod i kö några minuter och ångrade sig sen. Ingen mer aktivitet lockade barnen så jag är glad att vi inte var ute i supergod tid.

Vi tog tunnelbanan vilket så här i efterhand var dumt. Söndag och inte så mycket köer och parkering hade nog gått att hitta.

Barnen var laddade och undrade vad det skulle komma för clowner. Det kom två spelevinkar lite då och då, men inga riktiga clowner. Simon undrade typ var 10:nde minut när clownerna skulle komma. Till och med när det var slut undrade han det och blev rätt ledsen när det gick upp för honom att det inte kom några såna clowner.

Joel blev sur för att han inte fick köpa en sockervadd till – efteråt.

Själva föreställningen var superproffsig och när vi väl hemma pratade om det så tyckte barnen att det hade varit superskoj.

John tackade nej till att delta på scenen så de fick ta en annan man till sitt experiment med fyra män sittande på pallar som de sen tog bort.

Djuren. Elefanter, hunder, sjölejon och hästar. Tycker inte djur hör hemma på cirkus faktiskt. Gjorde ont i hjärtat att se dem, även om det är imponerande att de har dresserat dem (sen är frågan hur…).

Summan av kardemumman är att det var en kul grej att ha gjort, men jag tvivlar på att vi kommer gå igen.

Cirkus Scott3 kommentarer to “På Cirkus Scott”

  1. Va?!? Ville inte John vara med i föreställningen? I am shocked… :O

    Jag måste säga att jag är lite kluven till hela djur-på-cirkus-debatten (och ni vet att jag är djurvän…)… men jag har inte alls hängt med, så jag vill inte säga så mycket… En reflektion är bara att djur som verkligen inte mår bra inte heller bryr sig om att ställa upp på konster… Inte för att jag inte tror att det finns ett visst mått av ‘de vet inget annat’, men man ska inte antropomorfisera djuren för mycket heller. Det kan i längden bli lika illa det…

    Hm, ville inte ge mig in i debatten på facebook men var tvungen att få lufta lite… 🙂

Kommentera