Slumpad post: Vi är nöjda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läskigt

| 2013-08-29, 20:59

I söndags eller när det var så skulle vi följa Elvira hem och tog vägen förbi skolan – Joel och Elvira ville visa Simon. Så vi stannade där och lekte. De gick balans och jag satt i mitten och läste.

Försjönk rätt djupt för helt plötsligt sveps jag tillbaka till världen av att Simon gråter. Ser honom inte och inser att han ramlat på utsidan av det de balanserade på. Rusar dit och där ligger han raklång och gråter att han har ont i huvudet.

Pulsen går upp och jag försöker tänka. Han verkar inte akutenredo men säkert tappat luften och slagit sig rejält. Ringer John. Först på mobilen, inget svar. Sen hemtelefonen, inget svar. Vet att han troligen står och diskar och då inte hör. Simon har lugnat sig lite och verkar rätt okej men ändå lite tagen och kommer inte att kunna cykla hem. Ringer en granne som får ringa på hos oss och be John ringa mig.

John ringer och dyker sen upp så att vi kan få hem cyklar och barn (Elviras pappa kom och hämtade henne enligt plan).

Misstänker att han landat på axlen och sen huvudet då han nu har ett blåmärke på axeln.Kommentera