Slumpad post: Ny Chromebook
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Testat gymnastik

| 2013-09-01, 22:22

Vi kollade upp trampolinträning och det visade sig vara lååååååååång kö men de föreslog vanlig gymnastik så idag åkte jag och Joel för att kolla på det. Han ville såklart vara med när vi väl kom dit (det var planen givetvis).

De körde först två uppar (upprop och uppvärmning). Sen delades de in i två grupper och Joel fick börja med dansen. De pratade lite om att man inte kan dansa varken fel eller rätt, utan bara dansa. De gjord några övningar och så var det fruktstund.

Sen fick han gå in i andra salen där de fick göra två roliga “hinderbanor”. Den delen gillade Joel skarpt, men trots det så kom vi i bilen överens om att det här inte var något han ville fortsätta med. Nu vill han testa orientering!

Camera Uploads115En kommentar to “Testat gymnastik”

  1. […] lite funktionstyg från Mrs Bao i vintras och nu när Joel skulle testa gymnastik så fick jag tummen ur och testade det. Joel har inga “träningsshorts” och behöver […]

Kommentera