Slumpad post: På Gran Canaria
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sittande president

| 2013-09-04, 8:42

Tycker det är coolt att Obama kommer till Stockholm (bortser från möjliga hot och kostnader och sånt just nu). Det är något visst med USAs president. 1994-95 var jag au-pair utanför Washington DC och då var det såklart en del fokus på president, Vita Huset och sånt. Jag och min kompis Sabina var en gång bara några kvarter ifrån Clinton fick vi reda på efteråt och vi var väldigt sura för att vi missat det.

Så kom min mamma på besök över julen och då hade en bekant till familjen ordnat med besök i Vita Huset (så vi slapp köa och hade en bestämd tid).

21 december stod vi där och visst var det väl säkerhetskontroller men inte så överdrivet mycket. Turen började i trädgården och helt plötsligt ser vi en joggare i röd tröja en bit bort. Gruppen börjar viska och peka och visst, det är Clinton! Helt plötsligt vänder han om och går emot oss. Allt går väldigt fort och jag hinner ta några bilder, men mest minns jag hur jag tittar i kameran och tänker att jag inte kan ta en sån bild för han är så svettig. Därav alldeles för få bilder 🙁

Han hälsar på gruppen och tar alla i hand och önskar God Jul om jag inte minns fel.

Efteråt kan vi knappt tro att det är sant och jag minns hur mamma njöt när hon kom hem och folk frågade om hon hade hälsat Clinton från dem och hon kunde svara att jo visst hade hon det.5 kommentarer to “Sittande president”

  1. Damn! Kungen klappade mig på huvudet en gång när jag var liten, men jag undrar om du inte slår det… 😛 😉

  2. Å andra sidan har jag en jäkligt bra bild av kungen från några år senare… 😉

Kommentera